Ander uitje

Naast wie is de rat bieden wij meer uitjes aan. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest tot teamuitje of voor een leuk vriendenweekend. Voor elke groep hebben wij een passend uitje. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor ieder uitje een aparte website laten maken. Elke site heeft dezelfde indeling om het zo makkelijk mogelijk te houden. Bekijk onze uitjes door op de link te klikken.

Mocht u meer informatie willen of wilt u graag een passend advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij weten als geen ander welk uitje het best past bij een bepaalde groep! (Dit kan telefonisch, via de mail, via de de SMS en vanaf 2015 ook via Whatsapp)

Succes met uw keuze!

icon-arrow


banner2

Wie is de lul!?

Het meest unieke spel van Nederland spelen? Bij Wie is de lul strijden de quizmaster onder jullie tegen de lefhebbers. Onder leiding van 1 spelbegeleider en 2 juryleden krijgen jullie een stadswandeling voorgeschoteld waarbij alle bezienswaardigheden van de stad worden aangedaan. Bij elke bezienswaardigheid wordt verteld over de historie ervan en dit eindigt met een vraag. Weet jouw team het antwoord? Dat betekent punten scoren! Vraag fout beantwoord? Dan wacht jullie een opdracht. Waarbij je inderdaad.. Een beetje voor lul zult staan!

Het meest unieke uitje van Nederland spelen? Boek Wie is de lul!

Crazy 88 uitje

Crazy 88

Oke. Je wilt het wat gekker, dwazer en maffer? Keep it easy, book Crazy 88!

Dit spel, bekend van BNN, speelt zich af in het centrum van de stad. Je komt langs alle terrassen, barren, monumenten en alles wat de stad te bieden heeft. Maar niet op de meest normale manier. De jury heeft 10 doldwaze opdrachten voor je paraat.

Ben jij prettig gestoord? Bekijk dan Crazy 88!

Crazy 88 kan overal gespeeld worden, de populairste locaties zijn:
Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Haarlem, Scheveningen, Den Haag, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Tilburg, Maastricht,Dordrecht,Zandvoort,Venlo,Oss,Enschede,Almelo,Almere,Amersfoort,Rotterdamen AntwerpenIkhouvanholland bedrijfsuitje spel

Ik hou van Holland

Bij velen bekend; de kijkcijfer hit van John de Mol!

Bent u opzoek naar een super gezellig bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Dan is het ik hou van Holland spel ideaal!

Wilt u het buiten spelen? Bekijk dan het Ik hou van Holland spel/uitje!
Wilt u het binnen spelen? Bekijk dan de Ik hou van Holland quiz!

Ik hou van Holland kan overal gespeeld worden. De populairste locaties zijn: HaarlemDen Haag,  Middelburg,   Utrecht,   Den Bosch,   Maastricht,   Arnhem,  Zwolle,   Assen,   Groningen,  Leeuwarden,  Lelystad

Quiz bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Serieuze, hilarische en spannende quizzen bij Quiz-events.nl!

Opzoek naar een spannende quiz met presentator?

Naast de populaire popquiz vind je op quiz-events.nl nog 5 andere quizzen, inclusief de meest interactieve, grappigste en spannende quiz van Nederland genaamd ‘Quiz Unique’.

Bekijk het complete aanbod. Elke quiz is inclusief 2 presentatoren!
Popquiz
Pubquiz
Sportquiz
Koning Voetbal Quiz
Mannen tegen de vrouwen quiz
Quiz op maat!


 


Moorddiner, moordspel, bedrijfsuitje

Moorddiner

Het moorddiner is ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje wanneer je er ook bij wilt dineren. Het moorddiner kan plaatsvinden tussen de gerechten door, of gewoon na jullie 3-gangen diner!

Wie is de mol dinerspel

Wie is de mol Rat Dinerspel

Het Wie is de rat dinerspel is een variant op het wie is de mol tv programma. Dit bieden we op twee sites aan. Maar het is natuurlijk hetzelfde! Heerlijk dineren en ondertussen een complot smeden!


 


Escaperoom-op-locatie

Vanaf 2016 beschikbaar: Escaperoom op locatie. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Te spelen in je kantoor, je woonkamer, je schuur, je … Kies maar uit! Escaperoom op je eigen locatie!

Lipdub maken

Lipdub maken

Een lipdub maken met onze eigen regisseur en cameraman doe je in ongeveer 2,5 uur op een locatie naar keuze! Ideaal dus als je een lipdub wilt maken voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.


theweddinggame-sexinthecity-hangover-vrijgezellenfeest

The weddinggame – Sex in the City – The hangover

Tja wat ga je boeken!? Dit is ideaal voor een vrijgezellenfeest. In principe zijn er 3 varianten. Bekijk diegene die het beste bij je past. De 3 vrijgezellenfeesten staan overzichtelijk uitgelegd op de homepage. Bekijk the weddinggame, the hangover of sex in the city en beleef het perfecte vrijgezellenfeest!

escape-room-nederland

Nieuw in Nederland: escape rooms die overal te spelen zijn!
Heb je een bedrijf? Boek dan een escape room als bedrijfsuitje
Organiseer je een vrijgezellenfeest? Boek dan een escape room als vrijgezellenfeest
Een escape room voor familie of kinderen kan ook.
De populairste opties zijn de escape room aan tafel en de escape room in de stad: escape room dinerspel Escape the city

VR experience, VR uitje, VR teambuilding

VR Experience als (bedrijfs)uitje

Virtual reality uitproberen? Hét virtual reality uitje kan gebruikt worden voor een VR bedrijfsuitje, teamuitje, familiedagen of vriendenuitje. Hiermee beleef je de ultieme VR experience! In een mum van tijd wordt jouw kantoor, vergaderzaal of woonkamer omgebouwd tot de ultieme virtual reality ervaring. Met de keuze tussen HTC VIVE, PlayStation VR en Oculus Rift krijg je de kans om onder andere aan VR teambuilding te doen door middel van de leukste virtual reality games in Nederland en België. Waar kom jij vandaan? Geen probleem! Of je nou uit Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Den haag, Antwerpen, Brussel of de kleinere dorpen komt, wij komen naar jouw locatie!

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Compleet verzorgt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met een drankje vooraf en een diner achteraf? Klik dan op een van de volgende links:
Wie is de mol bedrijfsuitjeWie is de mol vrijgezellenfeestWie is de mol dinerCrazy 88 bedrijfsuitjeCrazy 88 vrijgezellenfeestMagic dinnershowQuiz voor bedrijfsuitjeQuiz voor vrijgezellenfeest of een ander bedrijfsuitjevrijgezellenfeestgroepsuitje!

Wij hopen dat u een keuze heeft kunnen maken. Graag helpen we uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenweekend compleet te maken!

Gebaseerd op Wie is de mol..