Recensies

Wij ontvangen graag zoveel mogelijk recensies! Na het uitje kunt u de recensies mailen naar info@wieisderat-events.nl.
Uw recensie komt dan direct in onze lijst met de laatste 15 recensies. Bedankt!

Referenties 2015 BD-Events

Hierboven staan de bedrijven waarvoor we hebben mogen werken in het eerste deel van 2017.
Op aanvraag mogen ze gecontacteerd worden voor referenties over ons.

KPMG
Namens iedereen: bedankt. Gewoon goed geregeld.

Carla van Gijn
Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachen om de rat. Bedankt voor alles!

Carmen en Heidi
Wie is de rat heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq hebben we nog veel gelachen om de zogenaamde rat acties van iedereen. Groetjes Carmen en Heidi, Jumbo Supermarkten Breda

Vriendengroep uit Tiel
De middag was zeer geslaagd met ons als collega’s onder elkaar. Alles was goed door jullie geregeld en ook de lunch voorafgaand aan wie is de rat was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Van Heeswijk
De neven en nichtendag was mede dankzij jullie erg leuk. Het was een leuke manier om de stad te zien op een speelse manier. Jammer dat de rat zijn taken zo goed uitvoerde dat sommige opdrachten mislukte omdat hij zo goed in zijn rol zat. We willen Dirk en Joris heel erg bedanken voor de leuke begeleiding.

Wendy Kamstra
Ons vrijgezellenfeest van mijn vriendin begon met Wie is de Rat in Venray. Imke gelooft nu nog steeds niet dat ik de Rat was. Had ik het toch goed gespeeld ;-). We hebben tijdens de avond nog veel gelachen om de verschillende acties van de Rat.

Billy
Heel erg bedankt voor de fantastische dag.

DE MOL
Zoals beloofd hierbij mijn reactie. Heel leuk 3 uurtjes door Arnhem gewandeld om al mijn rat acties uit te voeren. De barbecue was heel leuk om al mijn rat acties na te beschouwen met mijn vriendinnen. X Tine

Fam. Wellens
We hebben een leuke namiddag beleefd. Wie is de rat is even gek worden, terug naar de tijd waar we als kinderen op straat speelden, alleen nu in een volwassen versie. We zijn nog wat wijzer geworden over de stad, maar hebben vooral heel veel plezier gehad. Bedankt!

Electro Bierens Amsterdam
Het personeelsfeest is heel leuk en interactief begonnen in Den Haag. Bij deze danken wij de organisatie.

Fabian en Mark
Wij als timmermannen onder elkaar vonden het top!

Ineke
Kei leuk gedaan!! Zeker een aanrader…J

Els de Wit
Een geslaagde activiteit voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen waarbij je verschillende opdrachten door de hele stad uitvoert. De rat heeft goed toegeslagen, want we hebben hem niet geraden. Bedankt voor de leuke middag en de goede begeleiding.

Kim
We hebben deelgenomen aan het spel WIE IS DE RAT. Wat een leuk spel is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg, en super maar druk spel. Ondanks dat we maar met 12 mensen waren verveelden we ons geen minuut.

McDonalds medewerkers
We hebben leuk met elkaar de opdrachten gedaan. Volgende keer regelen jullie dat het niet regent. Afgesproken?

Gebaseerd op Wie is de mol..