Wie is de Rat

“En we zijn van start. Vandaag spelen we Wie is de Rat in de stad. Nog voordat we begonnen werden de eerste verbonden al gesloten. Ook ik ben al een aantal keer benaderd door mijn medespelers, je zou bijna denken dat ik een ‘normale’ kandidaat ben. Maar dat ben ik natuurlijk niet. Ik ben de Rat, de man of vrouw die alles gaat saboteren. Vandaag draait het hele spel om mij. Ze zullen alles op alles zetten om mij te ontmaskeren. Ik ben erop voorbereid en ga het ze niet gemakkelijk maken.  Hopelijk zet ik ze allemaal op het verkeerde spoor en saboteer ik ondertussen opdracht na opdracht. Hoe dan ook, de vraag van de dag blijft: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? Nou, mij in ieder geval niet..”

Verwarring en avontuur: een dag vol spanning, opwinding en mysterie.
Een dag om erachter te komen op wie je kunt rekenen..

Je denkt elkaar zo goed te kennen. Jullie zijn collega’s, vrienden of familie. Jullie spreken elkaar wekelijks of misschien zelfs dagelijks. Daarbij weten jullie precies wat je van elkaar kunt verwachten. En bovendien kunnen jullie elkaar altijd vertrouwen. Het Wie is de Rat spel is de ultieme test om elkaar pas echt goed te leren kennen. Kom erachter wie te vertrouwen is en wie zeker niet. Dit spel haalt alles uit de kast om jou en je collega’s, vrienden of familie een geweldige dag te bezorgen. Spectaculair, fascinerend en bovenal nooit saai.

Wie is de Rat spel
Als team start je in (het centrum) van een stad naar keuze. Vanaf dan begint het spel. Je zult met je team moeten samenwerken om verschillende opdrachten uit te voeren en zo punten te verzamelen. Maar de rat bevindt zich in het spel die de opdrachten probeert te saboteren. Naast het uitvoeren van opdrachten jaagt het team dus ook nog eens op een rat haar midden. Om de opdrachten te laten slagen is samenwerking en vertrouwen belangrijk. Maar wie is te vertrouwen?

Wie is de Rat – spelprogramma
Voordat het spel begint krijgen jullie eerst te horen wat jullie te wachten staat op deze avontuurlijke dag. Terwijl jullie kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of thee wordt de inhoud van het spel haarfijn aan jullie uitgelegd en wordt de spanning al een beetje opgevoerd. Daarna zullen er teams worden gemaakt en kan het spel gaan beginnen. Mr. of Misses de Rat is klaar om aan de slag te gaan.

Tijdens het spel wordt er een bepaalde route gelopen. Op deze route zul je als team diverse opdrachten moeten vervullen. Zoals altijd bij de rat, is niets wat het lijkt. Verwacht dan ook niet dat het je team gemakkelijk wordt gemaakt. De route, de opdrachten en het onderlinge spel tussen kandidaten zullen je regelmatig versteld doen staan.

Aan het einde van de dag komt iedereen weer samen en wordt er bekend gemaakt wie het spel heeft gewonnen. En misschien nog wel veel belangrijker: we maken bekend wie al die tijd geprobeerd heeft het spel te saboteren: wie is de Rat??

Lunch of diner
Het Wie is de Rat spel is sinds kort ook te boeken in combinatie met een diner. Speel het spannende spel aan tafel tijdens een heerlijk diner, of wissel de opdrachten af met een diner aan tafel. Niets is wat het lijkt, maar alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

Wie is de mol bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest reserveren

 

 

Gebaseerd op Wie is de mol..