Wie is de Rat – Diner

“Daar zitten we dan. Iedereen aan een lange tafel, klaar voor het wie is de mol rat diner. Het lijkt wel of nog niet iedereen beseft dat we zo meteen een spannend spel gaan spelen. Nu is iedereen nog gezellig met elkaar aan het praten, maar over een paar minuten zal dat wel anders zijn. Laat ik nog maar even van dit moment genieten, want straks kruip ik in de rol van het personage: de Rat. Ik ben benieuwd of iemand me door zal hebben. Normaal gesproken praat ik mijn mond snel voorbij. Ik hoop dat ik dat straks niet doe, want dan hebben ze me natuurlijk meteen door. Aan de andere kant denkt vast iedereen dat ik het nooit kan zijn, juist omdat ik niets voor me kan houden. Ze denken me allemaal zo goed te kennen. Maar ja, bij Wie is de Rat is niets wat het lijkt. Dus ook niet hier aan tafel. Daar komen de gerechten, het wie is de mol rat diner kan beginnen. En het spel dus ook….”

Wie is de mol diner
Wie is de rat diner: andere setting, evenveel spanning! Smakelijk!

Niets is gezelliger dan met vrienden, collega’s of familie te genieten van een heerlijk diner. Jullie kennen elkaar natuurlijk al goed, maar een diner geeft je de gelegenheid elkaar nog beter te leren kennen. Tijdens een diner komen de leukste, gekste, grappigste verhalen naar boven. Je zou denken dat er niets leuker is dan een diner. Nou, één ding dan: Het wie is de Rat diner. De manier om elkaar écht goed te leren kennen. Een spannend, verwarrend en opwindend spel aan tafel. Op wie kun je rekenen en wie haakt er af?

Wie is de rat diner spel

Op een locatie in een stad naar keuze kom je als groep bij elkaar. Hier ga je genieten van een heerlijk diner. Tijdens dit diner vervul je als team opdrachten om punten te score. Maar dit diner heeft een eigenaardig staartje. De rat zit namelijk bij jullie aan tafel die probeert al jullie opdrachten te saboteren. Als team zul je krachten moeten bundelen om de rat te ontmaskeren.

Wie is de rat diner programma

Op de locatie naar keuze ontvang je van ons de briefing over het wie is de rat diner. Ook hier worden weer teams samengesteld en bevindt het personage ‘de rat’ zich in het spel. Ondertussen wordt de tafel voor jullie gedekt en wordt het diner geserveerd. Jullie kunnen aan tafel. Het spel kan beginnen. De rat kan aan de slag. Tijdens het diner worden opdrachten uitgevoerd, puzzels opgelost en verdienen jullie als team punten. Ergens aan tafel zit de rat. Hij zal er alles aan doen om de opdrachten te saboteren en jullie score zo laag mogelijk te houden. Door de kleinere setting wordt de spanning des te groter. Je kunt iedereen goed in de gaten houden, maar je kunt ook nog makkelijker voor de gek worden gehouden. Let dus goed op verdacht gedrag en zorg ervoor dat jij weet wie de rat is.

Aan het einde van het wie is de rat diner wordt bekend gemaakt welk team het spel heeft gewonnen. En natuurlijk komen we er dan achter wie het jullie zo moeilijk heeft gemaakt. Wie is de Rat? Daarna krijgt de rat de gelegenheid te vertellen hoe hij de opdrachten heeft gesaboteerd. Onder het genot van een drankje kan deze mysterieuze avond goed worden afgesloten.

Wilt u meer informatie over het wie is de rat diner, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

 

Wie is de mol diner bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest reserveren

* Wie is de rat diner: 49,50,- euro p.p.
* Wij hebben onze eigen locaties, u kunt natuurlijk ook zelf een locatie regelen

Gebaseerd op Wie is de mol..