Wie is de Rat Spijkenisse

Wie is de rat als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Spijkenisse?

Het wie is de rat uitje kan in Spijkenisse gespeeld worden. Ongeacht het aantal het personen. Spijkenisse is een uitermate geschikte plaats om het Wie is de Rat spel te spelen. Beschik jij over mensenkennis en onderscheid jij moeiteloos het goede van het kwade? En kunnen jullie daarbij ook nog eens als team de opdrachten perfect uitvoeren, ondanks de tegenwerking van een rat in jullie midden...

Dan is het spel wie is de rat in Spijkenisse het ideale uitje! Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten. In een team ga je op jacht naar de punten die nodig zijn om het spel te winnen. Helaas klinkt het makkelijker dan het in werkelijkheid is… In ieder team bevindt zich een rat ; en de rat doet er alles, maar dan ook echt alles aan om het team te laten falen. Alleen als er heel goed samengewerkt wordt kan de Rat ontmaskerd worden en kun je met je team winnen. Wie ontvangt de jokers en de munten en ontmaskerd op tijd de rat? Het uitje lijkt op een Wie is de Mol uitje, maar is toch een stuk spannender en gezelliger.

Geef bij het boeken aan of het Wie is de Rat spel om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje gaat. Ieder uitje is immers anders en wordt op maat gemaakt.

Wie is de Rat Uitje

Geef bij het boeken aan of het gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Ieder uitje is immers anders en wordt op maat gemaakt.

Het wie is de Rat uitje is gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘wie is de mol en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje. Bekijk ook eens onze recensies! Voor meer informatie of direct boeken ga naar boekingen.

 
 
Wie is de mol bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest reserveren

Wie is de mol spel spelen
Mail: info@wieisderat-events.nl
Tel: 0413-302773

Wie is de Mol Spijkenisse

Het wie is de Rat uitje is gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘wie is de mol‘ en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje. Wie is de Mol wordt doorgaans enkel door bekende Nederlanders gespeeld in het buitenland. Vanaf nu is het dus mogelijk om het soortgelijke Wie is de Rat in Spijkenisse te houden. Heb jij dus altijd al eens Wie is de Mol in Spijkenisse willen spelen. Dan is dit je kans om een spel te spelen wat erop lijkt: Wie is de rat Spijkenisse.
Bekijk ook eens onze recensies! Voor meer informatie of direct boeken ga naar boekingen.

Gebaseerd op Wie is de mol..