Wie is de Rat – Utrecht

Wie is de mol UtrechtWie is de mol  rat als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht?
Het wie is de rat uitje kan in iedere stad van Nederland gespeeld worden. Ongeacht het aantal het personen. Utrecht, met een prachtig en bruisend centrum is een van de populairste locaties om Wie is de Rat te spelen. Beschik jij over mensenkennis en onderscheid jij moeiteloos het goede van het kwade? En kunnen jullie daarbij ook nog eens als team de opdrachten perfect uitvoeren ondanks de tegenwerking van een rat in jullie midden..

Dan is het spel wie is de rat in Utrecht het ideale uitje! Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten. In een team ga je op jacht naar de punten die nodig zijn om het spel te winnen. Helaas klinkt het makkelijker dan het in werkelijkheid is… In ieder team bevindt zich een rat ; en de rat doet er alles, maar dan ook echt alles aan om het team te laten falen. Alleen als er heel goed samengewerkt wordt kan de Rat ontmaskerd worden en kun je met je team winnen. Wie ontvangt de jokers en de munten en ontmaskerd op tijd de rat??

Geef bij het boeken aan of het gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Ieder uitje is immers anders en wordt op maat gemaakt.

Bekijk het ‘wie is de rat spel’ of een van onze varianten!

Wie is de mol bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest
Wie is de Rat: The official citygame.
Wie is de mol diner bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest
Wie is de Rat: Diner.
Wie is de mol walking diner
Wie is de Rat: Walking diner

Het wie is de rat uitje in Utrecht is gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘wie is de mol‘ en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje.
Bekijk ook eens onze recensies. Voor meer informatie of direct boeken:

Wie is de mol bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest reserveren

Gebaseerd op Wie is de mol..