Wie is de Rat – Walking Diner

“Mijn werk is nog maar net begonnen en de spanning is nu al om te snijden. Tot nu toe gaat het me best goed af. Volgens mij verdenkt niemand mij. Ik hoorde zojuist de eerste geruchten al rond gaan, maar mijn naam werd niet genoemd. Grappig hoe iedereen elkaar op het verkeerde pad brengt. Net nog riep iemand dat de volgende ronde van het walking diner klaar stond terwijl we druk bezig waren met het spel. Hij werd meteen verdacht. Dat gaf mij wel even de gelegenheid om achterover te leunen. Het is vermoeiend, maar ontzettend leuk om de de rat te zijn. En ik heb nu al zin in het moment waarop ik kan zeggen: “Ik ben de rat, ik heb jullie de hele avond voor de gek gehouden!”

De afwisseling tussen diner en spel maakt het nog ingewikkelder..

Eerst wat eten, dan een spel. Vervolgens weer wat eten en daarna weer een spel. Dit is in het kort waar Wie is de rat – walking diner om draait. Een combinatie van diner en spel maakt deze variant op het bekende Wie is de mol uitje des te spannender. Niet alleen hangt de vraag in de lucht wie er te vertrouwen is, maar wanneer zijn ze te vertrouwen? Want staat het spel op pauze zodra het diner wordt geserveerd, of gaat het spel de hele avond door? Het Wie is de rat walking diner maakt van een simpel diner een fascinerend spel.

Wie is de Rat – Walking Diner spel
Op een locatie in een stad naar keuze kom je als groep bij elkaar om vervolgens te genieten van een heerlijk avondje Wie is de rat walking diner. Het diner wordt afgewisseld met een aantal leuke opdrachten die je in teamverband zult moeten vervullen. Samenwerking en vertrouwen staan dan ook centraal tijdens deze avond. Ook hier is de rat weer aanwezig. En dit keer is hij overal. Dan zit hij aan tafel om gezellig met je te dineren. Vervolgens vervult hij samen met jou een opdracht, of eigenlijk probeert hij deze te saboteren. Aan jou de taak om de rat te ontmaskeren en de overwinning binnen te slepen.

Wie is de Rat – Walking Diner programma
Op de locatie naar keuze wordt je ontvangen onder het genot van een drankje. Vervolgens krijgen jullie een uitgebreide briefing die jullie precies verteld wat er vanavond staat te gebeuren. Teams worden samengesteld en de rat wordt in het geheim benoemd. Dan is het tijd om te gaan eten. Er is nu nog niets aan de hand, denk je. Eerst gaan jullie lekker eten, daarna begint het spel pas. Of is dat toch niet helemaal zo? Is het spel eigenlijk al begonnen? Na de eerste gang, is het tijd voor een opdracht. Het eten zal een aantal keer worden afgewisseld met opdrachten om als team punten te verzamelen. Maar de rat is ook aanwezig en probeert de opdrachten te dwarsbomen. Hij zal ervoor zorgen dat er zo min mogelijk punten worden binnengehaald. Daarnaast moet hij er ook voor zorgen dat hijzelf niet wordt ontmaskerd.

Aan het einde van het walking diner maken we bekend wie de meeste punten heeft gescoord en het spel dus heeft gewonnen. Maar is dat team er ook achter gekomen wie de rat was? De rat zal zichzelf aan het einde van de avond bekend maken. Daarna is er de gelegenheid om verhalen rondom het spel uit te wisselen onder het genot van een heerlijk drankje.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

 

Wie is de mol walking diner bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest reserveren


* Wie is de rat Walking Diner: 49,50 euro (inclusief diner)
* Wij hebben onze eigen locaties, u kunt natuurlijk ook zelf een locatie regelen

Gebaseerd op Wie is de mol..